جشن بزرگ نیمه شعبان به همت کانون مهدویت دانشگاه و با همکاری امور دانشجویی فرهنگی مرکز در سالن علامه طباطبایی برگزار گردید.

در ابتدا جناب آقای دکتر جلیلی رئیس محترم مرکز علمی کاربردی با سخنرانی پیرامون اعیاد شعبانی و ویژگی های منتظران امام زمان (عج) همچنین خیرمقدم به مهمانان به ایراد سخنرانی پرداختند.

سپس حجت الاسلام والمسلمین موسوی ریاست محترم مدیرت حوزه های علمیه استان با اشاره به اهمیت شناخت امام زمان(عج) در عصر غیبت و همچنین ویژگی های منتظر امام شناسی را مهمترین وظیفه یک منتظر واقعی شمردند و با ذکر روایات و احادیث متعدد در این مورد به شرح کامل موضوع پرداختند.

در ادامه کربلائی حمیدرضا سامیر مدافع حرم حضرت زینب (س) سخنان خود را با مدافعان و شهدای حرم آغاز و در ادامه به ویژگی های شخصی و رذائل اخلاقی آنها اشاره نمود.

در طول مراسم چندین کلیپ به همت اعضای محترم کانون مهدویت درباره امام زمان (عج) و مدافعان حرم پخش شد همچنین کربلایی مهدی جانجانی با مدیحه سرایی مجلس را منور نمودند.

درپایان به رسم ادب و لوح یادبود جهت تقدیر از این شخصیت والا مقام  به ایشان اهدا، همچنین به برندگان مسابقه نیز جوایزی تقدیم گردید.