مراسم  تجلیل از اساتید برتر و بزرگداشت مقام اساتید چهارشنه 27/2/96 در سالن علامه طباطبائی برگزار شد. این مراسم با تلاوت قرآن کریم و سپس سرود جمهوری اسلامی آغاز و در ادامه سرود جهاد جهت استفاده اساتید گرامی پخش گردید.

سپس دکتر جلیلی رئیس مرکز ضمن خیرمقدم و تبریک روز معلم به اساتید گرامی، اشاره ای به اهمیت نقش اساتید در امیدواری دانشجویان و ایجاد انگیزه برای ایده های کارآفرینی در بخش اساتید و دانشجویان پرداخت و بحث کارآفرینی و ایجاد انگیزه را  پر اهمیت شمرد و از ایجاد کارگروهی برای توانمندسازی دانشجویان با کمک مدیران گروه و همکاری انجمن های علمی در سال جدید خبر داد. وی با تاکید بر اهمیت بحث پژوهش و آموزش، استقبال خود را نسبت به طرح های کارآفرینی و تولید اشتغال اعلام داشت.

در ادامه مراسم، کلیپ معرفی مرکز پخش شد که مورد استقبال اساتید قرار گرفت. پس از پخش کلیپ، امای به نمایندگی از طرف اساتید به ایراد سخنرانی پرداخت. ایشان سخنان خود را با قرائت آیه 146 سوره آل عمران و آیه 2 سوره جمعه آغاز و  و با اشاره  به اینکه اول معلم خلقت، خداست و اول دانشجو و شاگرد، حضرت آدم نقش معلم را انسان ساز دانست  و در مبارزه با جنگ نرم ناامید کننده دانست.

وی افزود:اقدامات تا کنون لازم بوده، اما کافی نبوده است و همین امر بر اهمیت کار ما علاوه بر حوزه تعلیم بر ایجاد تربیت و پرورش می افزاید.

در ادامه جناب آقای سوری معاون مرکز با تقدیر از همکاری خانم دکتر رحمانی شاعر و نویسنده، با اشاره به انتخاب اساتید برتر از زحمات تمامی اساتید تقدیر و به ایراد نکاتی در حوزه آموزش از جمله ارائه لیست حذفیات دانشجویان، دریافت پاکت سوالات و... اشاره کرد و در پایان با قرائت بیت شعر آنرا به تمام اساتید دلسوز مرکز تقدیم نمود.

در پایان مراسم از 8 استاد برتر مرکز جناب آقای دکتر نیک اندام، آقای وحید اشرف، آقای دلاوری، آقای متقی، آقای خوش خوی، آقای محمدی و همچنین خانمها نوروزی و خدابخشی تقدیر به عمل آمد.