آغاز سال تحصیلی 97-1396 و فرارسیدن بهار تعلیم و تربیت بر رهپویان علم و دانش جامعه دانشگاهی، به خانواده پر مهر دانشگاه جامع علمی کاربردی و بويژه دانشجویان عزیز، اساتید بزرگوار و کارکنان محترم مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرمانشاه صميمانه تبريك می گویم. امیدوارم تقارن این ایام با ایام سوگواری حضرت ابا عبدالله الحسین (علیه السلام)، سالی سرشار از معنویت و تهذیب نفس را برای همگان به همراه داشته باشد ان شاء الله.

عزیزان دانشجو و اساتید بزرگوار!

خرسندم که به اطلاع همه شما عزیزان برسانم که در سال تحصیلی جدید برنامه های متنوع و کاربردی علمی، آموزشی، فرهنگی، ورزشی و کارآفرینی برای مرکز برنامه ریزی شده است و شما عزیزان شاهد دوره های مختلف توانمند سازی دانشجویان و اساتید در این مرکز خواهید بود. بی شک حضور شما و دغدغه مندی شما در این مسیر، آینده شغلی مطمئنی را رقم خواهد زد. این مرکز به مثابه یک خانواده، دغدغه آینده علمی و شغلی شما عزیزان را در برنامه های هدفمند خود گنجانده است. امیدوارم به لطف الهی، در ایام حضورتان در این مرکز، علاوه بر انگیزه وافر علم اندوزی و تلاش دوچندان در مسیر افزایش اندوخته‌های علمی و فناوری و هموار نمودن مسیر شغلی آینده خود، در جهت تهذیب نفس، خودسازی و تعمیق باورهای دینی و توانایی های فرهنگی خود گام بردارید.

براي همگان از درگاه خداوند متعال موفقيت، بهروزي و سعادت را آرزومندم.

خلیل جلیلی

سرپرست مرکز