کارگاه آموزشی طراحی واسط کاربری، توسط انجمن فناوری اطلاعات و دفتر نوآوری و کارآفرینی

با توجه به اهمیت مباحث تجارت الکترونیک در دنیای امروز و همچنین تاثیر رابط کاربری در این موضوع، انجمن فناوری اطلاعات با همکاری دفتر نوآوری و کارآفرینی اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی طراحی واسط کاربری نمود.

به گزارش روابط عمومی مرکز این کارگاه با تدریس خانم یاسمن مجدزنگنه، از اساتید دانشگاه در روز دوشنبه 4 دی ماه در سالن علامه طباطبایی برگزار شد و مباحثی در مورد رابط و واسط کاربری در سایت های بزرگ ایران و جهان و همچنین تاثیر رنگ ها در میزان جذب مشتری برای تجارت های الکترونیکی مطرح کرد.

وی همچنین از نحوه صحیح برقراری ارتباط با کاربران از لحاظ واسط کاربری سایت ها و اپلیکیشن های تلفن همراه اشاره کرد. در پایان این کارگاه دانشجویان سوالات خود را از خانم مجدزنگنه پرسیدند و ایشان به نحوه شایسته به پاسخ سوالات پرداختند.