اختتامیه جشنواره دانش آموزی انشا نویسی «خاطره من از زلزله زادگاهم» در روز پنج شنبه ۵ بهمن ماه برگزار شد.

این مراسم به همت دبیر جشنواره خانم دکتر رحمانی از اساتید برجسته دانشگاه و با همکاری مرکز علمی کاربردی و شهر کتاب در محل شهرکتاب برگزار شد.

خانم رحمانی در مصاحبه با روابط عمونی مرکز بیان داشت: این طرح در حدود ۲ ماه ونیم گذشته در مناطق زلزله زده اطلاع رسانی شدو دانش اموزان از پیش دبستانی تا پیش دانشگاهی انشا و نقاشی خود را به جشنواره ارسال کردند، که حدود ۲۵۰ اثر به این جشنواره رسید.

وی گفت: در نهایت ۲۰ اثر به عنوان اثر برگزیده اعلام و از دانش آموزان تجلیل شد اما به رسم یادبود برای همه شرکت کنندگان جوایزی تقدیم گردید.

ایشان متذکر شد: در نهایت این آثار به همت بنیاد علمی رودکی تهران به صورت کتاب چاپ شده و هزینه فروش این کتاب برای مناطق زلزله زده صرف خواهد شد و یک تیم روانشناس این آثار را بررسی و با دانش آموزان برای روانشناسی و بحران های پس از زلزله در تعامل مستقیم خواهند بود.

این مراسم روز پنجشنبه ۵ بهمن ماه ساعت ۱۰:۳۰الی۱۲ در محل شهر کتاب برگزار شد که دکتر جلیلی رییس علمی کاربردی جهاد دانشگاهی و خانم دکتر رحمانی و خانم دکتر اکبری نماینده بنیاد علمی رودکی به سخنرانی پرداختند.

دانش آموزان پس از صرف ناهار و بازدید از آثار تاریخی طاق بستان رفتند.