اسامی پذیرفته شدگان نهایی دوره مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای " ناپیوسته " نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی سال تحصیلی 97-96 اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز، داوطلبان متقاضی پذیرش در دوره مهندسی و کارشناسی حرفه ای نظام  آموزش مهارتی مهرماه سال تحصیلی 97-96 با مراجعه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org می توانند نتیجه پذیرش خود را از روز پنج شنبه مورخ 96/6/30 مشاهده نمایند.

پذیرفته شدگان لازم است از روز سه شنبه 6/6/96 با در دست داشتن مدارك مندرج در این اطلاعیه و با توجه به نشاني تعيين شده در جدول شماره (4) دفترچه راهنماي پذيرش و اصلاحیه مربوط، به مرکز محل قبولی خود مراجعه نمايند.

ب) مدارك لازم براي ثبت‌نام:

1- شش قطعه عكس همانند پرسنلی پشت سفید تمام رخ 4×3 تهيه شده در سال جاري.

2- دو سري تصوير تمامي صفحات شناسنامه و اصل آن جهت مطابقت.

3- دو برگ تصوير كارت ملي و اصل آن جهت مطابقت.

4- اصل مدرک فوق دیپلم و یا کاردانی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی مورد تایید شورای عالی انقلاب فرهنگی و یا وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یا مدرک کاردانی پیوسته آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای وزارت آموزش و پرورش به انضمام دو برگ تصوير آن.

5- اصل فرم تائیدیه معدل جهت فارغ التحصیلانی  جهت فارغ‌التحصيلاني كه تاكنون گواهينامه پايان تحصيلات براي آنان صادر نشده است.

6- گواهی اشتغال به کار با امضا و مهر بالاترين مقام مسئول، آخرين فيش حقوقي و آخرين حكم كارگزيني يا قرارداد معتبر انجام كار (براي پذيرفته‌شدگان شاغل).

7- مدركي كه وضعيت نظام وظيفه داوطلبان را با توجه به بند 3-2 مقررات وظيفه عمومي مندرج در صفحه‌ 4 دفترچه راهنماي پذيرش مذكور مشخص نمايد (براي برادران).